Nr. 26 – september 2015

Nieuwsbrief nr. 26  Zaterdag 19 september 2015

Beste Schepenen, hierbij de tiende nieuwsbrief van 2015 over onze geliefde Schepenstraat .

We beperken ons in dit bericht weer tot het belangrijkste voor de bewoners op dit moment:
de workshop over de herinrichting van de Schepenstraat.

Bewonersmiddag op zaterdag 26 september
Vorige week is een flyer in de bus gedaan en deze week is er digitaal een flyer verstuurd.
Het aantal aanmeldingen staat op 22, dat is een mooi aantal voor een workshop, maar er kan nog meer bij.
Een flyer is bij dit bericht gevoegd, bekijk hem goed en als het even kan, geef je op om mee te doen, het gaat om de toekomst van de straat en je kan nu meedenken.

En meedenken kan iedereen, je kan vragen stellen, luisteren wat anderen naar voren brengen, je mening vormen, mee schetsen of laten schetsen en alle bewoners en allen die deze nieuwsbrief krijgen zijn welkom. Reageer zo snel mogelijk i.v.m. voorbereiding, maar in ieder geval uiterlijk woensdag 23 september.

Reacties van bewoners op de vorige nieuwsbrief

Helaas kan ik niet aanwezig zijn op 26 september.
Ik ben heel blij met de inzet voor een verantwoorde herinrichting van de Schepenstraat.
Weliswaar woon ik op het Walenburgerplein maar heb ik mij toch enige tijd geleden als belanghebbende aangemeld omdat mijn raam uitziet op de Schepenstraat en ik het ook als mijn straat beschouw.      Elizabeth Witvliet.

Ik zal aanwezig zijn op 26 september voor deelname aan de workshops.
Geweldige actie!!!!    Margriet van Kerkwijk

Aantal bewoners Schepenstraat op de adreslijst en die dus achter ons staan: 225