Nr. 12 – oktober 2014

Schepenstraat Nieuwsbrief nr.12  Vrijdag 24 oktober

Beste Schepenen, hierbij weer informatie over onze bedreigde Schepenstraat. 

Contactadres gemeente

Ronald Maaskant     r.maaskant1@Rotterdam.nl        010 4 43 99 51

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mailen naar wijkregienoordsb@rotterdam.nl.

Mails (als je wilt) c.c. williambonte48@hotmail.com voor kerngroep Schepenstraat en/of opname in de nieuwsbrief.

Brainstormsessie met de gemeente op 9 oktober 2014
Het volledige verslag van de brainstormbijeenkomst van onze kerngroep Bewoners Schepenstraat met de gemeente op 9 oktober is als bijlage bij deze nieuwsbrief gevoegd.

De Bomenridders
Op de site van de Bomenridders staat een mooi verslag van de Schepenstraat en de geschrokken bewoners.    http://www.debomenridders.nl/2014/bewoners-bezorgd-om-schepenstraat/

Nieuwe reacties
Een maandje terug ontving ik het bericht aan alle bewoners van de Schepenstraat ivm het project ophogen Schepenstraat en het verwijderen van alle bomen als consequentie ervan. Graag wil ik ook op de hoogte gehouden worden van alles. Ik zou blij zijn met wat kleinere bomen die niet zo veel licht en zon tegenhouden als nu het geval is. In de jaren dat ik nu in de Schepenstraat woon is het in mijn huis steeds donkerder geworden en is het zonlicht op mijn terras aanzienlijk verminderd.

Ik zal je met de nieuwsbrief op de hoogte houden, dan weet je gelijk wat er allemaal speelt. Er zullen vast wel bomen weg moeten, wie weet komen er bij jou voor de deur kleine terug, maar ik denk dat je er ook belang bij hebt dat ze niet al te klein zullen zijn. 

Aantal personen op de adreslijst en die dus achter ons staan: 179